Portofoliu

website vitri

Magazin online

vitri.ro

Maria are un atelier în Cluj-Napoca – atelierul VITRI – unde pictează pe sticlă. Și-a dorit un website care să îi permită să comercializeze lucrările realizate unui public mai larg. Magazinul online a crescut frumos iar recent i-am adăugat și partea de blog pentru a oferi informații utile celor interesați de pictura pe sticlă.

Magazin online

Andreea și Iza de la Atelierul de Murano creează bijuterii unicat din sticlă de Murano. Inițial au avut nevoie de un website de prezentare pe care ulterior l-am transformat în magazin online.

Magazin online

Website realizat pentru Emil Cassian, artist plastic. Este un magazin online dar cuprinde și portofoliul de lucrări realizate de artist.

Website de prezentare

Deane’s Irish Pub & Grill este un local îndrăgit din centrul Brașovului. Website-ul de prezentare este bilingv – română / engleză – pentru a fi accesibil și turiștilor străini.

Magazin online

Zsazsa are un mic studio în Cluj și creează obiecte practice cu ilustrații minimaliste și comice. La începutul anului, am refăcut website-ul ei inițial, păstrând designul dar schimbând funcționalitățile și adaptându-l dorințelor ei.

Îți dorești un website?